TILL KRYDDMIXER BUTIKSKÖKET PERFEKT till pannfärdigt, biffar, grytor mm. CHORIZO KRYDDA: Spansk kryddblandning för fläsk/nötfärs. 1 dl krydda/kg färs NYHET! EPICHE RICHE: Klassisk kryddblandning för Wallenbergare och kalvköttbullar eller till mörkt bröd. Se recept på nästa sida FAJITASMIX: Mexikansk kryddmix till tortillas eller andra mexikanska rätter. 1 dl mix/kg kött/kyckling, tillsätt 2 dl vatten FÄRSKRYDDA: Färdig kryddmix för färs. 1 dl krydda/kg färs, tillsätt 1 ägg och 2 dl mjölk NYHET! GRYTMIX LJUS: En Grytmix för kyckling, fläsk, fisk/skaldjur och vegetariska rätter.1,5 dl mix/6 dl vatten (byt gärna ut en del av vattnet till grädde), tillsätt 500 g råvara NYHET! GRYTMIX MÖRK: Mustig Grytmix till nöt, lamm och vilt.1,5 dl mix/6 dl vatten (byt gärna ut en del av vattnet till grädde), tillsätt 500 g kött GULASCHMIX: Färdig kryddmix för gulaschsoppa eller gryta. Se recept på nästa sida 1,5 dl mix/6 dl vatten (byt gärna ut en del av vattnet till grädde), tillsätt 500 g kött KEBABKRYDDA: Klassisk kryddblandning för strimlat nöt eller fläskkött och köttfärs. 0,5 dl krydda/kg kött KÖTTBULLSKRYDDA: Färdig kryddmix för köttbullar. 0,75 dl krydda/kg färs, tillsätt 2 st. ägg, 0,5 dl mjölk och 0,5 tsk salt MERGUEZ KRYDDA: Marockansk kryddblandning för lamm/nötfärs 1,5 dl krydda/kg färs PULLED PORK KRYDDA: Komplett kryddblandning för tillagning av Pulled Pork. Se recept på nästa sida SALCICCA KRYDDA: Italiensk kryddblandning för fläsk/ lamm/nötfärs. 1,5 dl krydda/kg färs TACOMIX: Klassisk kryddmix för tacos. 1 dl krydda/kg färs, tillsätt 2 dl vatten VILTKRYDDA: Kryddblandning för vilt/lamm med smak av örter och rosépeppar. Se Recept på nästa sida FnöärrsetctaieppsstidOsaceh>
Ladda ner PDF-fil